Home ♡ за деца ДА СПОДЕЛИМЕ И ДА ДОНИРАМЕ: Да му помогнеме на малиот Трајко Николов...

ДА СПОДЕЛИМЕ И ДА ДОНИРАМЕ: Да му помогнеме на малиот Трајко Николов да успее во својата борба

SHARE

За надеж на Трајко Николов!

Да му помогнеме на малиот Трајко Николов кој има тешка болест Muskulna Distrofija Dusen за која не постои лек и единствен начин да му се помогне е со пресадување на матични клетки и неговите родители сами не се во состојба да платат. Тие се обраќаат за помош и апелираат до сите хумани луѓе кој сакат да помогнат на ова наше ангелче да продолжи да живее и да се радува со своето семејство.

Ова е група за Трајко Николов со повеќе информации: https://www.facebook.com/groups/1986271148364168/

Родителите ги известуваат оние кој живеат во Германија дека на 26 мај ќе се организира хуманитарен концерт во Blumberg ,и сите кој се во можност на истиот можат да присуствуваат и директно да се информираат за потребите на Трајко и неговото семејство.

Доколку не сте во можност да бидете со нив постојат и броеви и сметка на кој можете да донирате слободно и од срце колку милувате .

Девизна жиро сметка:

DE09694500651151113403
SWIFT-BIC:SOLADES1VSS
Цел на дознака: Донација за Трајко Николов
Sparkasse Schwarzwald -Baar
Gerberstrase 45
78050 Villingen-Schawenninge

На Македонска сметка
250-0080007243-32
Sparkasse Banka
Trajko Nikolov

Или на телефонските броеви за донација:
Македонски Телеком 143 144
Vip / One 143 474

РЕКЛАМИ:
Loading...