Home ЗАБАВА Занимливости Дали и после оваа снимка ќе имате исто мислење за НЛО?

Дали и после оваа снимка ќе имате исто мислење за НЛО?

SHARE

Иако повеќето снимки со Непознати летечки објекти (НЛО) главно се лажни или претставуваат природен феномен, секогаш предизвикуваат големо внимание кај многумина на социјалните мрежи ширум светот.

Бидејќи технологијата отиде многу напред, луѓето понекогаш не се свесни дека снимка со НЛО е можно да се направи со помош на компјутерски софтвер.

Речиси секоја недела се појавуваат различни снмики на некои неидентификувани објекти.

Во продолжение погледнете го видеото кое покажува се што е потребно за да се направи снмика за вонземјани.

Комбинацијата на облаци, цртежи и фотографии покажува како се создава убедливо видео за НЛО…

Еве го видеото…

А, еве како е направено 🙂

РЕКЛАМИ:
Loading...