Home ШОУ БИЗз Балкан Дали ќе му успее планот на сопругот на Наташа Беквалац да се...

Дали ќе му успее планот на сопругот на Наташа Беквалац да се спаси од сите обвиненија?!

SHARE

Наводно, Лука Лазукиќ планира да се ослободи од сите обвинувања за насилството што се случија на 14 април. Тој направил план да докаже дека таа е психички нестабилна и дека сама е крива што има модрици по телото, пишуваатм медиумите од регионот.

„Лука планира да докаже дека Наташа не е способна да се грижи за себе, ниту за бебето, дека е наклонета кон самоповредување и кон хистерични напади“, вели извор.

Тој планира да искористи тоа што пред неколку години Наташа посетувала на психијатар.

„Тој не ги бира средствата со кои ќе ја уништи Ната. Планира да каже дека таа е немарна и лоша мајка. Се обидува да докаже дека таа како јавна личност нема време да му се посветува на бебето, а тоа не е точно. Наташа пее само за викенди, а преку недела цел ден е бебето, вели изворот за Информер.

РЕКЛАМИ:
Loading...