Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Децата на познатите: Александар Тарабунов, син на Ванчо Тарабунов (видео)

Децата на познатите: Александар Тарабунов, син на Ванчо Тарабунов (видео)

SHARE

Тој е син на познатиот македонски пејач на народни патриотски песни Ванчо Тарабунов, но и тој самиот е пејач.

Повеќе од сигурно е дека го наследил талентот за пеење од неговиот татко, а веќе неколку години е дел од македонската музичка сцена.

Во најновите 3 минути со „Децата на познатите“, Александар Тарабунов го раскажа своето детство пред камерата на „Екстра Ексклузив“.

Тара зборува за неговиот темпераментен карактер, почетоците во музиката, но и открива зошто сите негови другарчиња од детството имале страв од неговиот татко.

Се ова и многу повеќе дознајте од Александар Тарабунов, во ова видео.

РЕКЛАМИ:
Loading...