Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Децата на познатите: Ана Стојановска, ќерка на Ненад и Силвија Стојановски, внука...

Децата на познатите: Ана Стојановска, ќерка на Ненад и Силвија Стојановски, внука на Ацо Јовановски

SHARE

Екстра Ексклузив неодамна започнаа на македонската јавност да им ги претставуваат децата на познатите личности од Македонија.

Во ова издание… Таа потекнува од актерска лоза, а и самата е млада успешна актерка. Нејзиниот дедо е Ацо Јовановски, нејзините родители се Ненад и Силвија Стојановски, ја има сестрата Јана, а таа е Ана .

Овој пат во рубриката „Децата на познатите“ се дружиме со Ана Стојановска која добро и е позната на македонската јавност.

Ана раскажува за нејзиното прекрасно детство, нејзината строга мајка Силвија, за првото одење на базен со другарчињата и најстрашната претстава која ја гледала со нејзиниот дедо.

Се ова и многу повеќе за детството на Ана Стојановска дознајте во нејзините 3 минути во Екстра Ексклузив.

ВИДЕО: Ана Стојановска, ќерка на Ненад и Силвија Стојановски, внука на Ацо Јовановски.

РЕКЛАМИ:
Loading...