Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Децата на познатите: Анастасија Петревска, ќерка на Наум Петревски (видео)

Децата на познатите: Анастасија Петревска, ќерка на Наум Петревски (видео)

SHARE

Екстра Ексклузив оваа недела започна со нова рубрика во која на публиката започнаа да им ги претставуваат децата на познатите личности од Македонија.

Тие говорат за своето детство, телентот кој го наследиле од нивните познати родители.

Како прва која го „скрши мразот“ и ја отвори оваа рубрика беше Анастасија Петревска, ќерката на еден од најпознатите фолк пејачи во Македонија, наум Петревски.

Таа зборуваше за нејзиното детство, за тоа каков родител бил Наум и секако она најважното, што ја посоветувал пред професионално да започне да се занимава со музила.

Еве што Анастасија откри за „Екстра Ексклузив“.

РЕКЛАМИ:
Loading...