Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Децата на познатите: Грациела, ќерка на Горан и Адријана Алачки

Децата на познатите: Грациела, ќерка на Горан и Адријана Алачки

SHARE

Потекнува од музичко семејство.

Татко и е виртуоз на хармоника, мајка и  пејачка на македонски народни песни, Грациела Алачки е економист, но ја негува и фолклорната традиција – таа е играорка.

Екипата на „Екстра Ексклузив“ разговараа со неа во рубриката „Децата на познатите“.

„Сеќавајќи се на детството, се сеќавам на оној безгрижен период од детството, кога целокупното внимание во домот е насочено кон мене. Значи, почнувајќи од вниманието на моите родители, до вниманието на моите баби и дедовци. Заради тоа што професијата на моите родители е таква каква што е, честопати во моето детство поголем дел од периодот го поминував токму со нив“, ја започнува својата приказна Грациела

Но, какви родители биле Горан и Адријана Алачки, слушнете повеќе во продолжение.

Видео: Децата на познатите со Грациела Алачки

РЕКЛАМИ:
Loading...