Home ЗАБАВА Директорот на водовод до македонската новинарка: „11 години немаш платено вода, те...

Директорот на водовод до македонската новинарка: „11 години немаш платено вода, те исклучивме?“ (видео)

SHARE

Емисијата „Саботажа“ на Алсат-М телевизија денес е главна тема на социјалните медиуми.

За време на интервјуто помеѓу прилепската новинарка Каролина Дурло и директорот на ЈКП „Водовод и канализации“ од Прилеп, Емил Јанески, се случи непријатна ситуација.

Додека водителката бараше одговори за корисниците кои ќе бидат исклучени од мрежата на водовод, директорот ја запраша дали таа е исклучена иако 11 години не плаќа сметки за вода.

По ова новинарката Каролина вешто го избегна прашањето и продолжи со емисијата.

Сепак видеото се појави на YouTube, а нивното „соочување“ погледнете го од 3:42 минута.

РЕКЛАМИ:
Loading...