Home ЗАБАВА Занимливости Дизни тајна: Мики Маус се крие во сите цртани, можете ли да...

Дизни тајна: Мики Маус се крие во сите цртани, можете ли да го пронајдете?

SHARE

Сте ги гледале речиси сите цртани на Дизни, но не сте забележале дека Мики Маус се појавува во сите.

Веќе со години се знае дека аниматорите на Дизни во сите цртани го вметнуваат и Мики.

Па обожавателите на овие цртани решија да го бараат овој култен лик во старите и новите остварувања на Дизни.

Погледнете го резултатот.

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

Цртани Дизни

РЕКЛАМИ:
Loading...