Дно од безобразлук: Синот на Зафир Хаџиманов им се закани на хејтерите кои оставаа лоши коментари за татко му

Васил Хаџиманов се опбрати повторно на неговиот Фејсбук профил и во неколку реда напиша за вакцината и смртта на неговиот татко. Но не остана покус да им се обрати и на хејтерите и сите оние кои оставаа недолични коментари за неговиот татко. Во продолжение ви го пренесуваме во оргинал постот на Васил: