Home ЗАБАВА Гаџети Добивка на Ново Лото 7/34, поттик за бизнис инвестиција

Добивка на Ново Лото 7/34, поттик за бизнис инвестиција

SHARE

С.Ј. од Скопје, млада, амбициозна девојка, ќе го реши својот статус на вработување со добивката од НовоЛото во вредност од 7.000 евра, за категоријата 6+1, остварена во 99-то коло .

Ова е до сега вистинска уникатна приказна што сакаме да ја споделиме како поттик за младите кои со малку средства и проверка на среќата на бројките, можат да дојдат до поголема сума пари.

Според статистиките се повеќе млади ја играат играта на среќа НовоЛото 7/34, причините се различни, но секако ова прераснува во добра навика на младите луѓе за инвестирање на ситните пари. Уплата на една комбинација НовоЛото 7/34 чини 15,00 денари.

Нашата добитничка уплатила 45 денари за одиграни 3 комбинации од кои втората и е добитна. Таа не е редовен играч, но секогаш игра со истите броеви, а до сега овие броеви и носеле само помали парични добивки . Овој пат броевите и потврдиле дека се тоа нејзини среќни броеви, но за еден број и побегнала 7ката. С.Ј. и нејзината другарка од сега натаму редовно ќе играат НовоЛото 7/34 со надеж дека ќе се впишат во листата на добитнички на 7ка.
Со нас добитниците ја споделуваат својата среќа и најчесто ги споделуваат и своите планови за користење на добивките. Сите сакаат да си остварат дел од сонот. С.Ј. сака да го остави својот сон за отворање сопствен бизнис.

Нека и е со среќа!