Home ЗАБАВА Видео Еден во 80.000 случаи: Бебе се роди во плацента (видео)

Еден во 80.000 случаи: Бебе се роди во плацента (видео)

SHARE

Раѓањето на бебе во плацента е ретка појава која се случува на едно во 80.000 породувања, а се случи токму во Шпанија.

Жената родила близнаци од кои првото е родено без постелка, а по само неколку минути излегло и другото бебе и тоа во недопрена постелка.