Home INFO Еве зошто Меланија Трамп позира со отворена уста: После ова сите дами...

Еве зошто Меланија Трамп позира со отворена уста: После ова сите дами ќе го прават истото

SHARE

Пред да стане госпоѓа Трамп а подоцна и прва дама на САД, Меланија Трамп се занимавала со манекенство.

Експерти кои се бават со фотографија откриле дека таа веќе 15 години го прави истиот израз на лицето кога позира пред камера.

Имено станува збор за таканаречената “fish gape” поза која е карактеристична за моделите а визуелно усните изгледаат поголеми.

РЕКЛАМИ: