Home ШОУ БИЗз Ѕвезди Ги крие од јавноста: Вака изгледаат ќерките на Владимир Путин

Ги крие од јавноста: Вака изгледаат ќерките на Владимир Путин

SHARE

Марија (30) и Јекатерина (28) се ќерките на рускиот претседател Владимир Путин и неговата екс сопруга Људмила.

Неговите ќерки многу ретко ги гледаме во јавност, а и да ги видиме никогап не би погодиле дека се негови деца.

Путин има превземено посевбни безбедносни мерки за заштита на неговите деца, плашејќи се од можни напади на нив.

А, како изгледаат ќерките, погледнете во продолжение.