Home ЗАБАВА Гаџети Го изгребавте телефонот или мониторот? Еве како сами да го поправите

Го изгребавте телефонот или мониторот? Еве како сами да го поправите

SHARE

Сите ние сме внимателни со гаџетите и се трудиме да не ги оштетиме.

Сепак, незгоди се случуваат, а ова е начин да ја замаскирате штетата.

Можеби технички не е ништо страшно, но сигурно ве излудува кога ќе видите макар една најситна гребаница на некој од вашите гаџети или мониторот од компјутерот.

Секако, можете да ги однесете на сервис, но постои многу побрз и поефтин начин за тоа, а притоа ви е потребно само лабело, или било која масна супстанца.

Погледнете како изгледа постапката:

РЕКЛАМИ:
Loading...