Home ЗАБАВА Tv + Reality Гоца Тржан во солзи: Погледнете што ќе се случува во следната емисија...

Гоца Тржан во солзи: Погледнете што ќе се случува во следната емисија на „Ѕвездичките на Пинк“ (видео)

SHARE

Новата емисија на музичкото шоу „Пинкови ѕвезди“, ќе биде навистина емотивна.

Во видеото се дел од изведбите на младите таленти, а посебно се издвојува еден натпреварувач, кој со изведбата на „Адио“ ја расплака Гоца Тржан.

Погледнете што ќе се случува во следната емисија