Home ЗАБАВА Секојдневие „GQ“ обвинет за расизам

„GQ“ обвинет за расизам

SHARE

Во намера да им конкурира на останатите списанија, уредниците на списанието „GQ“ одлучиле да направат листа на најсексипилни жени по националност и раса, што наиде на маса критики.

Многу машки списанија со децении ги објавуваат своите листи на најатрактивни жени на светот.

Така, направија избор за најсекси жена од Кина, Италија, Индија.

Убедливо најнаведлива категорија е пргласена онаа за најтрудница од Шри Ланка, која ја добила ни помалку, ни повеќе, туку британската раперка M.I.A..

Инаку, списанието одлучи и Бијонсе да ја понесе титулата гради на милениумот, затоа што очиглено не беше доволно да биде прогласена само за најубава жена на годината.

РЕКЛАМИ: ---