Home ЗАБАВА Хит на интернет: Го учеа детето да каже „мама“, но кучето го...

Хит на интернет: Го учеа детето да каже „мама“, но кучето го изговори (видео)

SHARE

Видеото кое беше постирано на YouTube од Сем Џиовани моментално е хит на интернет.

Со над 5 милион прегледи, клипот покажува едно мало детенце и неговото куче како седат еден до друг пред каучот.

Мајката на детето седи пред нив со виљушка полна со храна и го тера нејзиниот син да каже мама.

Погледнете што се случува кога прв што ќе каже „мама“ е нивното куче.