Home ЗАБАВА Видео Видео: Хорор на стадион!

Видео: Хорор на стадион!

SHARE

Мислевте дека јапонскиот бејзбол е ист како и американскиот? Па, ист е, само што кај американците ликовите од хорор филмовите не изведуваат удари…

Долгокосата девојка од хорор филмот „Ring“ се појавила на бејзбол терен во Јапонија. Фрлила топка, а потоа се срушила на земја…

Додека играчите се смееле, шокираната публика се обидувала да сфати дали е „жива и здрава“.

Организаторите на овој несекојдневен настан, исто така се смешкале, затоа што на овој начин успешно го промовираа претстојниот филм „Sadako 3D“.


Girl from “The Ring” Throws Out First Pitch – Watch More Funny Videos

РЕКЛАМИ:
Loading...