Home ЗАБАВА Интернет Идеи за шеговити СМС пораки за Божиќ

Идеи за шеговити СМС пораки за Божиќ

SHARE

Како православните си честитаат Божиќ преку смс – некои се во форма на песнички, некои шеговити.

Ова се дел од смс пораките кои се испраќаат за Божиќ – овие смс пораки или нивни верзии се препраќаат и меѓу Македонците и Србите.

Шеговити божиќни пораки

РЕКЛАМИ:
Loading...