Home ШОУ БИЗз Ѕвезди Има само 2-години, а принцезата Шарлот „тежи“ билиони

Има само 2-години, а принцезата Шарлот „тежи“ билиони

SHARE

Војводката од Кембриџ е вистинска модна икона, а работите кои таа ги носи се распродаваат истиот ден.

И бидејќи крвта не е вода… така и малата прицеза Шарлот веќе е модна икона.

Експертите очекуваат облеките кои таа ги носи да продолжат да се распродаваат со брзина на светлината, а нејзиното богатство само да расте и расте.

2-годишната Шарлот моментално тежи 3.86 билиони.