Home ШОУ БИЗз Евровизија Интервјуто на Жељко Јоксимовиќ кое ги збуни Србите – чита или научил?

Интервјуто на Жељко Јоксимовиќ кое ги збуни Србите – чита или научил?

SHARE

Жељко Јоксимовиќ зборува англиски, француски, а се служи и со грчки.

Во најновото интервју кое го даде за организаторите на Евровизија каде на прашањата одговара на англиски, но со лошиот нагласок, предизвика негативни коментари во Србија, пренесува порталот смедиа.

Пред неколку дена интервјуто кое го даде Калиопи на англиски ги изненади скоро сите и предизвика негативни коментари, а сега и српскиот претставник ги угости новинарите со лош англиски, пренесува порталот

Во интервјуто Јоксимовиќ одговара ан прашања на англиски.

Некој сметаат дека Жељко супер се подготвил за интервјуто, а други мислат дека чита, бидејќи звучи многу вештачки.

Погледнете го интервјуто и сами одлучете!

РЕКЛАМИ:
Loading...