Home INFO Исповед на Аца Лукас:”Мојот татко умре поради мене”

Исповед на Аца Лукас:”Мојот татко умре поради мене”

реклама:ХитКујна канал

Фолк пејачот Аца Лукас го загубил својот татко само еден месец откако излегол од затвор.

Болката не може да ја сокрие ниту по 15 години и тврди дека тогашната влада го умрела татко му.

„Јасно е дека еден месец по моето излегување од затвор татко ми почина. Беше болен, но најверојатно тоа немаше така да заврши доколку не се случеше она. Тоа беше заради тоа што не можеше да поднесе неговиот син да е во затвор. Беше убеден, дека ако сум во затвор јас сум крив. Не сфаќаше дека може да седиш во таква установа без причина“, изјавил Лукас.

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“