Home ШОУ БИЗз Балкан Исповед на синот на Ана Бекута: „Не се лутам што ме остави...

Исповед на синот на Ана Бекута: „Не се лутам што ме остави во дом“

SHARE

Исповедта на Ана Бекута привлече многу внимание, посебно делот каде таа признава дека го оставила синот во дом.

Пејачката станала мајка на 17-години, и поради конзервативната околина, била приморана синот на осум месеци да го остави во дом.

По нејзината животна приказна, сега и синот Игор реши да си ја отвори душата.

„Откако знам за себе, знам дека била приморана еден дел од животот да се одели од мене. Тоа никогаш не се криело од мене, ниту остави некакви последици. Мајка ми за таа грешка ми надокнади подоцна во животот, дури и повеќе од тоа. Таман работа да и се лутам на мајка ми дека морала да ме остави во дом. Никогаш и немам спомнато за тоа. Мојата мајка морала тоа да го направи“, вели Игор за српски „Курир“.