Home ЗАБАВА Видео Јога позите видени преку рендген (видео)

Јога позите видени преку рендген (видео)

SHARE

Оние кои вежбаат јога, веројатно досега многу пати се прашувале како изгледаат во некоја поза?

Ако сакате одговор, тогаш мора да го погледнете видеото на научно и анимациското студио Hybrid Medical Animation кои сакале да видат како изгледа костурот на човекот додека вежба јога.

Тие употребиле рендген-зраци и направиле анимација од едно тело што ги вежба вообичаените јога-пози.

Видеото само по себе е интересно затоа што можете да си ги видите коските додека вежбате јога.

РЕКЛАМИ:
Loading...