Home INFO Кајли Џенер добила закани за киднапирање нејзината ќерка?!

Кајли Џенер добила закани за киднапирање нејзината ќерка?!

SHARE

Кланот Кардашијанс неодамна се прошири со уште еден член. Кајлли Џенер стана мајка на преслатката Сторми и неуморно на социјалните мрежи споделуваше фотографии од својата ќерка.
Но одеднаш Џенер реши да ги избрише сите фотографии на кои јасно се гледа лицето на нејзиното бебе.
Имено во последно време почнале да се шират непријатни навреди за изгледот на Сторми, што очигледно било вознемирувачко за Кајли.Плус, во некои од коментарите добивала и директни закани за киднапирање, што било повеќе од доволно да ги повлече сите фотографии од Сторми.

РЕКЛАМИ: ---