Home INFO Како да проверите дали некој ви влегувал во меилот на gmail и...

Како да проверите дали некој ви влегувал во меилот на gmail и yahoo

SHARE

1.Логирајте се на својот маил на Gmail/Yahoo.

2.Отидете на дното (долниот десен агол) и кликнете на „Details“.

Ќе се отвори прозорец, кој ќе ви прикаже детална листа со последните десет посети на Gmail. Ќе видите на кој начин е отворена вашата пошта (преку компјутер или мобилен) и IP адресата на компјутерот од која е пристапено.

3.Ако забележите сомнителен уред или IP адреса, веднаш сменете ја својата лозинка.

РЕКЛАМИ: ---