Home ЗАБАВА Видео Како изгледаат свадбите ширум светот? (видео)

Како изгледаат свадбите ширум светот? (видео)

SHARE

Ова интересно видео ги собира на едно место сите традиции кои се случуваат за време на свадбите од целиот свет.