Home ШОУ БИЗз Евровизија Како помина првата евровизиска проба за Јана Бурческа (видео)

Како помина првата евровизиска проба за Јана Бурческа (видео)

SHARE

Јана Бурчевска веќе застана на Евровизиската сцена во Киев, каде на 11-ти мај ќе ја претставува Македонија.

„Dance Alone“ ја доживеа својата прва проба на која Јана се снајде одлично.

Евровизија годинава се одржува во Уркаина, од 9 до 13 мај, а ние се надеваме на финале.

До тогаш погледнете ја пробата на Јана.