Home INFO Како во музеј: Овде живееше Николина Пишек со сега покојниот Видоје

Како во музеј: Овде живееше Николина Пишек со сега покојниот Видоје

реклама:SANSIRO

Хрватската водителка Николина Пишек во моментов се соочува со тешки предизвици.

Откако го загуби сопругот Видоје, кој неодамна почина под мистериозни околности, за време на масажа, Николина е на мата на критики и обвинувања од страна на таткото на Видоје, кој на секој начин се обидува да ја навреди и изнесува шокантни информации поврзани со неа.

Пред извесен период, уште додека Видоје беше жив, новинарска екипа ја посети Пишек во нејзиниот луксузен стан.

Таа ги отвори вратите од својот дом за јавноста, која можеше да го види необичниот луксуз во кој таа ужива.

Набрзо по видеото, се случи немил настан кој хрватската водителка го доживеала заедно со нејзината ќерка токму во тој стан.

Иако со реакцијата на сосетката на пожарната и брзата помош избегната била катастрофа откако цевка со гас пукнала во нивната зграда сепак Николина и ќерка и беа животна опасност, сепак шокот бил навистина голем, па тогаш Николина изјави дека никогаш повеќе нема да може да се врати во својот стар дом и дека во следниов период ќе живеат во хотел..

Ова е местото во кое Николина повеќе несака да се врати…

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------