Видео: Какви вести гледаат во Јамајка?

  SHARE

  Каде што се случува несреќа, таму најчесто има и новинари.

  Оваа несреќа се случила во реката Мавис Бенк и направила невидена катастрофа и штети.

  Но, не сме тука да зборуваме за несреќата.

  Еве еден начин како креативно и иновативно едно момче ги искористило вестите.

  Погледнете затоа што не постојат зборови со кои се опишува.

  Појаснување: “Tek serious mek laugh” е термин кој го користат Јамајканците за да нагласат некој сериозен настан.

  РЕКЛАМИ:
  Loading...