Home ЗАБАВА Интернет Ќе се изненадите: Еве што најногу се барало на Google во 2015...

Ќе се изненадите: Еве што најногу се барало на Google во 2015 година

SHARE

Годината која завршува за помалку од два месеци, 2015, е првата година во која на Google имало повеќе интерес за машката отколку за женската коса и тоа за околу 6%.

Имено, во интернет пребарувачот, кога се работи за убавината, најмногу се внесувал терминот „машка пунџа“.

Ова фризура победата ја однесе благодарение на познатите кои ја прославија, како оскаровецот Џаред Лето и трендовите на социјалните мрежи како #manbunmonday.

Попрецизно, најбаран термин поврзан за убавината е „како да се носи машка пунџа“ и „како да направите машка пунџа“.

машка пунџа

РЕКЛАМИ:
Loading...