Home ШОУ БИЗз Ѕвезди Кејти Пери и Роберт Патисон се новиот пар во Холивуд

Кејти Пери и Роберт Патисон се новиот пар во Холивуд

SHARE

Кејти Пери и Роберт Патисон беа забележани на интимна вечера во Холивуд овој викенд.

Нивната средба се случи само неколку недели откако актерот ја раскина веридбата со девојката ФКА Твигс.

Холивуд веќе наголемо зборува дека тие се новиот пар, иако Кејти и Роберт во неколку интервјуа изјавија дека се најдобри пријатели.