Home INFO Кој би поверувал: Лепа Брена била во врска со оваа позната личност

Кој би поверувал: Лепа Брена била во врска со оваа позната личност

SHARE

Најпознатата пејачка во регонот, Лепа Брена во 1986 година започнала љубовна врска со успешниот тенисер Боба Живојиновиќ со кого и денес е во брак.

Но, во едно реално шоу од соседството, пејачката Весна Вукелиќ открила дека Брена била во врска со уште една позната личност.

Според тврдењата на Венди, Брена неколку години била во врска со директорот на Гранд продукција,Саша Поповиќ а познатата двојка и живеела заедно.

Брена и Саша денес се блиски пријатели и соработници.

РЕКЛАМИ: ---