Home ЗАБАВА Видео Кога Морган Фримaн ќе ја преработи „Love Yourlsef“ од Џастин Бибер тоа...

Кога Морган Фримaн ќе ја преработи „Love Yourlsef“ од Џастин Бибер тоа изгледа вака (видео)

SHARE

Сите добро го знаете познатиот хит на Џастин Бибер „Love yourself“.

Овојпат, стиховите ги чита легендарниот актер Морган Фриман.

Погледнете како изгледа тоа со неговиот единствен глас.