Home INFO Кога порно сајт ќе зними божиќна реклама, тоа изгледа вака! (ВИДЕО)

Кога порно сајт ќе зними божиќна реклама, тоа изгледа вака! (ВИДЕО)

SHARE

Рекламата почнува така што насобраните членови на семејството едни на други си делат подароци, но заборавиле на дедото кој седи во фотељата крај елката.

Во тој момент му приоѓа внукот со коверт.

Дури на самиот крај се гледа дека добил картичка за гледање на премиум филмови за возрасни, односно за оние филмови кои се правени со висока продукција.

Погледнете ја новогодишната реклама на еден од најактуелните порно сајтови во светот:

РЕКЛАМИ: ---