Home LIFE STYLE Кога треба да купите нов градник!?

Кога треба да купите нов градник!?

153
0
SHARE

Колку повеќе го носите градникот, толку пократко ќе ви трае.

Веројатно и вие имате омилен градник кој секојдневно го носите, но земете во предвид дека колку повеќе го носите, толку пократко ќе ви трае.

Шерон Веб, дизајнерка на долна облека по неколку месечно истражување, дојде до заклучот колку месеци треба да го носите градникот, а потоа да го замените со нов.

Според истражувањето, градникот треба да го носите 6 месеци!

Па ако градникот кој моментално го имате е постар од половина година, време е за нов!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here