Home ШОУ БИЗз Балкан Која турска актерка купи стан во Охрид!?

Која турска актерка купи стан во Охрид!?

2376
0
SHARE

Македонија сеуште ја „тресе“ треската од турските серии, а се започна со „1001 ноќ“ и „Кога лисјата паѓаат“.

„Кога лисјата паѓаат“ го задржуваше вниманието на многумина со препознатливата Џеврије, лошата Фикрет, убавината на Неџла, како и судбината на целото семејство.

Дел од актерите од оваа популарна серија сеуште ги гледаме на македонските тв екрани во нови серии, но случајот не е така и со актерката Бену Јилдиримлар.

Бену ја глумеше најстарата сестра, односно Фикрет која и беше золва на злобната Ферхунде и откачената Џеврие.

фикрет

Актерката често доаѓа на посета во Македонија, а неколку пати изјави дека се вљубила во убавината на Охрид.

Дека е тоа така потврдува и тоа што Бени купи стан во Охрид.

Па додека ние одиме на одмор во Турција, актерката ќе доаѓа на одмор во Македонија.

фикрет

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here