Home ЗАБАВА Занимливости Кравичката на Тадиќ!

Кравичката на Тадиќ!

SHARE

На интернет се појави игра во која главниот актер е претседателот на демократската партија Борис Тадиќ.

Насловот на играта е „Измолзи крава“ и целта е во рок од 30 секунди да измолзите што е можно повеќе млеко.

Инспирацијата за играта е една од темите на предизборната кампања на Тадиќ во Србија во која тој ветува повеќе помош за земјоделството.

Во оваа игра се користат тастерите D и S на тастатурата. Со притиснувањето на овие копчиња ќе можете да ја молзите кравата.

Кликнете ОВДЕ доколку сте расположени малку да молзете крави.

РЕКЛАМИ:
Loading...