Home ЗАБАВА Видео Лефкада: Уништена една од најубавите плажи во светот – Егремни (видео)

Лефкада: Уништена една од најубавите плажи во светот – Егремни (видео)

SHARE

Плажата Егремни се смета како најубавата плажа на Лефкада, а неколку пати досега беше прогласена и за најубава во светот од страна на CNN, Trip Advisor.

Егремни беше уништена од земјотресот кој ја погоди Грција во вторникот, на 17 ноември.

Имено, до плажата Егремни се стигнуваше со преминување на 347 скали опкружени со карпи.

За време на земјотресот, дошло до одрон на карпите, кои уништија поголем дел од плажата.

Моментот на земјотресот го забележале рибари од нивниот чамец.

лефкада

Погледнете:

А, еве уште едно видео:

РЕКЛАМИ:
Loading...