Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Лепа Брена е махер за бизнис, зработува дури и од чистење кровови

Лепа Брена е махер за бизнис, зработува дури и од чистење кровови

реклама:4U PHARMA

Малкумина знаат дека покрај естрадниот семејството Живоиновиќ заработува и од сосема друг бизнис.

Веќе 7 години тие имаат фирма за чистење на фасади, кровови, патеки, ама и патишта кој судејки по извештајот за заработка одлично им оди.

Брена и Боба решиле бизисот да му го препуштат на нивниот најмал син Виктор но сеуште фигурираат како сопственици.

Тие во 2017 година имале 7.705.000 динари приходи, додека 2018 година заработиле 4.850.000 динари. Минатата година им била најплодоносна, па инкасирале дури 12.337.000 динари, или околу 100.000 евра.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------