Home ЗАБАВА Лудост или храброст: Игра стриптиз во 8-от месец од бременоста

Лудост или храброст: Игра стриптиз во 8-от месец од бременоста

SHARE

Џил Меклин, позната и како Клео Ураганот, е 36-годишна танчерка на шипка од Австралија, која покажува дека бременоста не треба да ве закотви во кревет и да ве промени во нешто што не сте. На пример, нејзе не ја спречи да продолжи да танцува на шипка, дури и во осумиот месец од бременоста.

Клео стана хит на интернет пред извесно време кога неколку видео од нејзиното танцување на шипка, беа поставени на социјалните мрежи.

Во текот на целата бременост продолжила со својата рутина на танцување, но ги исфрлила сите опасни потези како на пример воздушните скокови, и деловите со висење наопаку – поради безбедноста на нејзиното бебе.

Оваа недела Клео се породи со здраво машко бебенце.

Shot at Cleo's Rock N Pole BRAND new location in Los Angeles! Watch out pole world, I'm competition ready with my new signature move – the baby belly rub!Wearing Sonic Siren #cleohotpants in turquoise www.cleothehurricane.com

Posted by Cleo The Hurricane on Monday, 25 January 2016

РЕКЛАМИ:
Loading...