Home ЗАБАВА Видео Македонска невеста РАСТУРИ на сопствената свадба (видео)

Македонска невеста РАСТУРИ на сопствената свадба (видео)

SHARE

Во бел фустан како вистинска принцеза, оваа невеста блескаше на својата свадба.

На свадбата и свиреа момците од „Либеро бенд“ кои ги кренаа сите гости на нозе. Пред крајот на вечерта, невестата ја искористи приликата и го замоли бендот да им се придружи.

Тапанарот на Либеро бенд, Дејан Стојановиќ, знаејќи за нејзиниот талент и го отстапи своето место.

Невестата ги зема палките во раце и буквално РАСТУРИ!

Vakva nevesta do sega ne sme imale SHOWGIRL

Od svadba do senzacija Libero Mind, LIbero Band <3 <3 <3

Posted by Libero Band on четврток, 3 март 2016