Home ЗАБАВА Македонските „Андрија и Анѓелка“ го тргнаа видеото: По сите шеги на нивна...

Македонските „Андрија и Анѓелка“ го тргнаа видеото: По сите шеги на нивна сметка, еве што објави Алекс Ружин

SHARE

Додека Балканот ги обожува „Андрија и Анѓелка“, вчера во Македонија имавме обид за македонска верзија на интересното дуо.

Александар Ружин, синот на Нано Ружин и неговата девојка Елена решија да ги снимаат своите авантури, а започнаа со патувањето во Брисел.

Видеото на парот имаше неколку неколку илјади прегледи само во првите часови и инстантно станаа хит на социјалните мрежи.

Но, поради голем број негативни коментари и шеги на нивна сметка, видеото беше тргнато од YouTube.

ружин и елена

По оваа одлука на парот, Александар на Фејсбук објави фотографија од плажа за која искрено мислевме дека е најава за новото видео.

Се надеваме дека македонските „Андрија и Анѓелка“ ќе го вратат ударот со ново видео!

александар ружин