Home ЗАБАВА Македонските „Андрија и Анѓелка“ со второ видео!

Македонските „Андрија и Анѓелка“ со второ видео!

SHARE

И кога помисливме дека македонските „Андрија и Анѓелка“ односно Алекс Ружин и неговата девојка Елена ќе престанат да ги снимаат своите авантури, тие не уверија во спротивното.

Двојката можеби го избриша првото видео, но денес следуваше второ и тоа во живо!

На фб профилот на Ина Многу Фина се појави новото видео од Алекс и Елена кое само за 30-минути има 7.000 прегледи.

алекс ружин

Нормално и овој пат не изоставуваат интересните коментари и шегите на нивна сметка.

Што направи парот во второто видео, погледнете на профилот на Ина Многу Фина или КЛИКНЕТЕ ТУКА!

ина многу фина