Home ШОУ БИЗз Мак сцена Матурски фотографии на познатите – Маријана, Боки 13, Елена Ристеска

Матурски фотографии на познатите – Маријана, Боки 13, Елена Ристеска

SHARE
Стефан и Мартин Филиповски (Некст Тајм) гимн. „Орце Николов“ IV 6 – генерација 2005
Стефан и Мартин Филиповски (Некст Тајм) гимн. „Орце Николов“ IV 6 – генерација 2005

Во месец мај, периодот на убавото и топло време се случува матурирањето на оние кои успеале да „издржат“ четири години средно образование.

Додека голем број на тинејџери низ Македонија моментално го живеат „матурскиот сон“, порталот Република успеа да пронајде дел од матурските фотографии од познатите.

На добро познатата интернет страна Матуранти, покрај тоа што можете да се пронајдете себе си и да се потсетите како сте изгледале на матурското табло, может да се најдат и фотографии од познатите како матуранти.

Па така, во продолжение можете да ги погледнете фотографиите на пејачката Елена Ристеска, Боки 13, манекенката и лото девојката Маријана Станојковска, близнаците Стефан и Мартин од дуото „Некст Тајм“ и водителот Дамјан Дренковски.

Бојан Јовановски (Боки 13) гимн. „Јосип Броз – Тито“ IV 10
Бојан Јовановски (Боки 13) гимн. „Јосип Броз – Тито“ IV 10
Стефан и Мартин Филиповски (Некст Тајм) гимн. „Орце Николов“ IV 6 – генерација 2005
Стефан и Мартин Филиповски (Некст Тајм) гимн. „Орце Николов“ IV 6 – генерација 2005
Марјана Станојковска „Лазар Личеноски“ – применета уметност генерација 2002
Марјана Станојковска „Лазар Личеноски“ – применета уметност генерација 2002
Елена Ристеска – гимн. „Никола Карев“ IV 8 генерација 2005
Елена Ристеска – гимн. „Никола Карев“ IV 8 генерација 2005
Дамјан Дренковски гимн. „Јосип Броз – Тито“ IV 4 генерација 2005
Дамјан Дренковски гимн. „Јосип Броз – Тито“ IV 4 генерација 2005
РЕКЛАМИ:
Loading...