Home INFO Милион евра во недвижнини и одговорен татко, еве колку плаќа Раста секој...

Милион евра во недвижнини и одговорен татко, еве колку плаќа Раста секој месец алиментација

реклама:G Natural

Раста е во моментов меѓу најплатените артисти и продуцети а сите негови соработки и песни се успешни и хит.

И покрај последните информации со неговото апсење поради поседување на наркотици, сепак дел од медиумите го отсликуваат во сосема поинакво светло од другите рапери.

Тој себеси си ветил дека сите заработени пари нема да ги троши по жени и забави туку за своето семејство и инвестирајки во недвижнини.

До сега на недвижен имот потрошил неверојатни милион евра.

Од друга страна бидејки неговата бивша сопруга Ана Николиќ и неговата ќерка живеат во станот на мајката и по разводот таа не доби ниедна од недвижнините, раперот секој месец плаќа алиментација 2000 евра.

РЕКЛАМИ: Hotel Premier Bansko ----------------------------------------------------