Home INFO Милиони вложени во недвижнини: Еве колкава алиментација Раста и плаќа на Ана...

Милиони вложени во недвижнини: Еве колкава алиментација Раста и плаќа на Ана Николиќ

реклама:4U PHARMA

Раста е еден од најплатените артисти и продуцети а сите негови соработки и песни се успешни и хит.

И покрај скандалот со наркотици, дел од медиумите го отсликуваат во сосема поинакво светло од другите рапери.

Имено, тој себеси си ветил дека сите заработени пари нема да ги троши по жени и забави туку за своето семејство и инвестирајки во недвижнини.

До сега на недвижен имот потрошил неверојатни милион евра.

Од друга страна бидејки неговата бивша сопруга Ана Николиќ и неговата ќерка живеат во станот на мајката и по разводот таа не доби ниедна од недвижнините, раперот секој месец плаќа алиментација 2000 евра.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------