Home INFO Момци како сте? Дедово има 73 години и совршени стомачни

Момци како сте? Дедово има 73 години и совршени стомачни

SHARE

Дедово има тело од кое може 90 проценти од младите да ги натера да се засрамат.

Докторот Џефри Лајф, има 73 години, тренира шест пати во неделата, а напишал и книга со совети за правилна исхрана и здрав живот.

Џефри пред неколку години кога видел дека почна да старее решил да го смени начинот на живот. Се свртел на здрава исхрана и вежбање и комплетно се изменил, што се доказ и овие фотографии како изгледал докторот пред и потоа.

dedo

РЕКЛАМИ: ---