Home INFO На грижите им нема крај: Повреден е синот на Емина Јаховиќ

На грижите им нема крај: Повреден е синот на Емина Јаховиќ

SHARE

По бурниот период по разводот со турската мега ѕвезда Мустафа Сандал, пејачката Емина Јаховиќ одлучи да замине на одмор во Барселона со своите малолетни синови Јаман и Јавуз.
За жал уживањето било прекинато поради незгодата која му се случила на малиот Јавуз.
Момчето се повредило и десната рака му е во гипс.
Нема крај на грижите на Јаховиќ!

Фото: Принтскрин/Instagram

РЕКЛАМИ: